G-04GNWQW4Y1
top of page
Avokadopasta resepti. Lempeän pehmeän tuntuinen, niin suussa sulavaa ja ihanaa chilin tuomaa potkua. Tämä makutulitus maistuu suussasi vielä pitkään.

AVOKADOPASTA

Lempeän pehmeän tuntuinen, niin suussa sulavaa ja ihanaa chilin tuomaa potkua.

Tämä makutulitus maistuu suussasi vielä pitkään.

Aika

15 min.

Annos

2:lle

AINEKSET :
  • pastaa

 

  • 2 avokadoa

  • 2 valkosipulinkynttä kuorittuna

  • 2 rkl oliiviöljyä

  • 1 rkl sitruunamehua

  • iso kourallinen tuoretta basilikaa 

  • 6 - 8 kirsikkatomaattia halkaistuna 4 osaan

  • 1 punainen chili pilkottuna

  • oliiviöljyä paistamiseen

OHJEET :

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Halkaise avokadot ja poista kivet ja kuoret.

Blendaa avokado, oliiviöljy, valkosipuli, sitruunamehu ja basilika kastikkeeksi (jätä osa koristeluun).

Kuullota chiliä ja kirsikkatomaatteja pannulla öljyssä minuutin verran.

Lisää pasta ja avokado kastike pannulle ja sekoita hyvin.

Koristele basilikan lehdillä ja tarjoile heti.

bottom of page