top of page
AVOKADOPASTA
Lempeän pehmeän tuntuinen, niin suussa sulavaa ja ihanaa chilin tuomaa potkua.
Tämä makutulitus maistuu suussasi vielä pitkään.
15 min.
2:lle
AINEKSET :
-
pastaa
-
2 avokadoa
-
2 valkosipulinkynttä kuorittuna
-
2 rkl oliiviöljyä
-
1 rkl sitruunamehua
-
iso kourallinen tuoretta basilikaa
-
6 - 8 kirsikkatomaattia halkaistuna 4 osaan
-
1 punainen chili pilkottuna
-
oliiviöljyä paistamiseen
OHJEET :
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Halkaise avokadot ja poista kivet ja kuoret.
Blendaa avokado, oliiviöljy, valkosipuli, sitruunamehu ja basilika kastikkeeksi (jätä osa koristeluun).
Kuullota chiliä ja kirsikkatomaatteja pannulla öljyssä minuutin verran.
Lisää pasta ja avokado kastike pannulle ja sekoita hyvin.
Koristele basilikan lehdillä ja tarjoile heti.
bottom of page