CHILI SIN CARNE
Paljon kasviksia ja ruokaisia papuja. Kasvisversio kaikkien tuntemasta meksikolaisesta chili con carnesta. Aitoa voimaruokaa !
60 min.
4:lle
AINEKSET:
-
1 prk mustia papuja
-
1 prk ruskeita papuja
-
1 prk kidney papuja
-
1 punainen paprika pilkottuna
-
1 vihreä paprika pilkottuna
-
1 porkkana pilkottuna
-
200 g tomaattimurskaa
-
2 rkl tomaattipyreetä
-
1 sipuli hienonnettuna
-
3 valkosipulinkynttä murskattuna
-
1 punainen chili pilkottuna ( voi jättää pois )
-
4 dl valmista kasvislientä
-
1 tl suolaa
-
1 tl valkopippuria
-
1 tl mustapippuria
-
1 tl juustokuminaa
-
1 tl paprikajauhetta
-
1/2 tl oreganoa
OHJEET :
Kuullota sipulia, valkosipulia ja chiliä padassa minuutin verran.
Lisää paprikat ja porkkana ja anna hautua välillä sekoittaen 5 minuuttia.
Lisää pavut, tomaattimurska, tomaattipyree, mausteet sekä liemi.
Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 45 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää vettä tarvittaessa.