top of page
GINIGRAAVATTU LOHI
Luksus twisti perinteiselle graavilohelle tulee, kun lohen graavaa ginillä ja ripottelee päälle rosepippuria ja aniksen siemeniä. Parhaan maun saa käyttämällä hyvänlaatuista giniä, esmes Napue. Odottelu palkitaan aikaisintaan seuraavana päivänä, mutta on ehdottomasti sen arvoista !
Yli 60 min.
AINEKSET:
-
200 - 400 g tuoretta lohifilettä
-
2 - 3 rkl giniä (Napue)
-
1/2 - 1 rkl suolaa
-
1/2 - 1 rkl ruokosokeria
-
1/2 - 1 rkl rosepippureita murskattuna
-
1/2 - 1 rkl kokonaisia aniksen siemeniä
OHJEET :
Sivele kalan pintaan ensin giniä ja anna maustua hetki.
Sekoita muut mausteet keskenään.
Hiero mausteseos kalan pintaan.
Kääri kala muovikelmuun tiiviiksi paketiksi ja aseta päälle pieni paino.
Anna maustua jääkaapissa ainakin seuraavaan päivään (väh. 15 tuntia).
bottom of page