G-04GNWQW4Y1
top of page

GINIGRAAVATTU LOHI

Luksus twisti perinteiselle graavilohelle tulee, kun lohen graavaa ginillä ja ripottelee päälle rosepippuria ja aniksen siemeniä. Parhaan maun saa käyttämällä hyvänlaatuista giniä, esmes Napue. Odottelu palkitaan aikaisintaan seuraavana päivänä, mutta on ehdottomasti sen arvoista !

Ginigraavattu lohi resepti. Luksus twisti perinteiselle graavilohelle tulee, kun lohen graavaa ginillä ja ripottelee päälle rosepippuria ja aniksen siemeniä. Parhaan maun saa käyttämällä hyvänlaatuista giniä, esmes Napue. Odottelu palkitaan aikaisintaan seuraavana päivänä, mutta on ehdottomasti sen arvoista !
Valmistusaika

Yli 60 min.

AINEKSET:
  • 200 - 400 g tuoretta lohifilettä

  • 2 - 3 rkl giniä (Napue)

  • 1/2 - 1 rkl suolaa

  • 1/2 - 1 rkl ruokosokeria

  • 1/2 - 1 rkl rosepippureita murskattuna

  • 1/2 - 1 rkl kokonaisia aniksen siemeniä

 

OHJEET :

Sivele kalan pintaan ensin giniä ja anna maustua hetki.

Sekoita muut mausteet keskenään.

Hiero mausteseos kalan pintaan.

Kääri kala muovikelmuun tiiviiksi paketiksi ja aseta päälle pieni paino.

Anna maustua jääkaapissa ainakin seuraavaan päivään (väh. 15 tuntia).

bottom of page