G-04GNWQW4Y1
top of page
Hunaja - sinappi vinaigrette resepti. Kokojyväsinapista tehty ranskalainen hunaja - sinappi vinaigrette sopii hyvin monien salaattien kastikkeeksi. Kotitekoinen kastike on helppo ja nopea valmistaa ja säilyy jääkaapissa useamman päivän.

HUNAJA - SINAPPI VINAIGRETTE

Kokojyväsinapista tehty ranskalainen hunaja - sinappi vinaigrette sopii hyvin monien salaattien kastikkeeksi. Kotitekoinen kastike on helppo ja nopea valmistaa ja säilyy jääkaapissa useamman päivän.

Aika

5 min.

Annos

2:lle

AINEKSET:
  • 2 rkl oliiviöljyä

  • 1 rkl kokojyväsinappia

  • 1 rkl omenaviinietikkaa

  • 1 rkl hunajaa

 

OHJEET :

Sekoita kaikki vinaigreten ainekset yhteen.

bottom of page