CURRYLLA MAUSTETTU KERMAINEN LOHIPATA
Currylla maustettu lohipata valmistuu hetkessä ja helposti. Purjo, ruusukaali ja parsakaali on mahtava kombo värikkään ja mausteisen curryn ja kerman kanssa uunissa haudutettuna.
Eksoottinen twisti lohen kanssa tarjoiltuna.
40 min.
2:lle
AINEKSET :
200 - 300 g lohta kuutioituna
150 g ruusukaalia pilkottuna puoliksi
150 g parsakaalin nuppuja pilkottuna
1 purjo suikaloituna
2 dl kermaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
2 tl curry jauhetta
1 rkl kalafondia
1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
suolaa ja pippuria
öljyä paistamiseen
OHJEET :
Keitä tai höyrytä ruusukaalia ja parsakaalia n. 4 minuuttia.
Kuullota öljyssä pannulla purjoa, ruusukaalia ja parsakaalia pari minuuttia.
Lisää curry jauhe ja anna maustua n. minuutin verran.
Lisää kerma, valkoviini, kalafondi, persilja, pippuri ja suolaa tarvittaessa ja anna kastikkeen kiehahtaa.
Asettele lohi uunivuokaan, kaada kastike päälle ja paista uunissa 180 asteessa n. 15 minuuttia.