G-04GNWQW4Y1
top of page

CURRYLLA MAUSTETTU KERMAINEN LOHIPATA

Currylla maustettu lohipata valmistuu hetkessä ja helposti. Purjo, ruusukaali ja parsakaali on mahtava kombo värikkään ja mausteisen curryn ja kerman kanssa uunissa haudutettuna.

Eksoottinen twisti lohen kanssa tarjoiltuna.

Currylla maustettu kermainen lohipata resepti. Currylla maustettu lohipata valmistuu hetkessä ja helposti. Purjo, ruusukaali ja parsakaali on mahtava kombo värikkään ja mausteisen curryn ja kerman kanssa uunissa haudutettuna.
Eksoottinen twisti lohen kanssa tarjoiltuna.
Aika

40 min.

Annos

2:lle

AINEKSET :
  • 200 - 300 g lohta kuutioituna

  • 150 g ruusukaalia pilkottuna puoliksi

  • 150 g parsakaalin nuppuja pilkottuna

  • 1 purjo suikaloituna

  • 2 dl kermaa

  • 1 dl kuivaa valkoviiniä

  • 2 tl curry jauhetta

  • 1 rkl kalafondia

  • 1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna

  • suolaa ja pippuria

  • öljyä paistamiseen

OHJEET :

Keitä tai höyrytä ruusukaalia ja parsakaalia n. 4 minuuttia.

Kuullota öljyssä pannulla purjoa, ruusukaalia ja parsakaalia pari minuuttia.

Lisää curry jauhe ja anna maustua n. minuutin verran.

Lisää kerma, valkoviini, kalafondi, persilja, pippuri ja suolaa tarvittaessa ja anna kastikkeen kiehahtaa.

Asettele lohi uunivuokaan, kaada kastike päälle ja paista uunissa 180 asteessa n. 15 minuuttia.

bottom of page