top of page
GINIGRAAVATTU SIIKA
Tajunnan räjäyttävä juhlapöydän kruunu ! Mietoon siikaan mausteet imeytyvät täydellisesti. Kannattaa valmistaa rakkaudella, joten käytä hyvälaatuista giniä, kuten Napue.
Ihan vaan pieni lipaisu ylivaluvasta ginistä mausteineen…oij nam !
Yli 60 min.
AINEKSET :
-
200 - 300 g ruodotonta siikafilettä
-
1/2 - 1 rkl suolaa
-
1 rkl ruokosokeria
-
1 rkl raastettua sitruunankuorta
-
1 rkl murskattuja rosepippureita
-
2-3 rkl giniä (Napue)
OHJEET :
Sivele kalan pintaan ensin giniä ja anna maustua hetki.
Sekoita muut mausteet keskenään.
Hiero maustesekoitus kalan pintaan.
Kääri kala muovikelmuun tiiviiksi paketiksi. Voit asettaa päälle pienen painon.
Anna maustua jääkaapissa ainakin seuraavaan päivään (väh. 15 tuntia).
bottom of page