GRAAVILOHI AASIALAISELLA TWISTILLÄ
Graavattua lohta pienellä tulisuudella ja perinteisillä Aasian mausteilla. Upea makuyhdistelmä ja erinomainen vaihtoehto perinteisen graavilohen tilalle.
Yli 60 min.
AINEKSET :
n. 500 - 600 g lohta
Marinadi:
-
50 g raastettua tuoretta inkivääriä
-
4 rkl soijakastiketta
-
2 kpl sitruunaruohon valkoista osaa hienonnettuna
-
1 kpl limen raastettu kuori
-
1 kpl limen mehu
-
2 kpl punaista chiliä hienonnettuna
Lisäksi:
-
1-2 rkl ruokosokeria
-
hyppysellinen merisuolaa
-
korianteria koristeluun
-
punaista chiliä koristeluun
OHJEET :
Sekoita marinadin ainekset keskenään.
Huuhtele ja kuivaa lohi ja poista ruodot.
Ripottele lohen päälle ruokosokeria ja hyppysellinen merisuolaa.
Lisää marinadi lohen päälle ja taputtele tasaiseksi.
Kääri kelmuun ja anna maustua jääkaapissa vähintään 15 tuntia pienen painon alla.
Koristele korianterilla ja chilillä ennen tarjoilua.