top of page
KATKARAVUT VALKOSIPULIKASTIKKEESSA
Mikä on tässä annoksen makoisin: katkarapu, valkosipuli vai voi ? Varaudu dippailemaan ne viimeisetkin rippeet leivän kanssa ja moneen kertaan. Nauti ! Älä vaan laske kaloreita ! Ei tätä
herkkua saa joka päivä syödäkseen…
25 min.
2:lle
AINEKSET :
n. 16 jättikatkarapua
1 salottisipuli hienonnettuna
4 valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl sitruunan mehua
70 g voita
suolaa ja pippuria
leipää dippailuun
OHJEET :
Kuumenna osa voista paistinpannulla ja paista katkarapuja ensimmäiseltä puolelta minuutti.
Käännä katkaravut ja lisää sipuli, valkosipuli, pippuri ja suola. Lisää myös loput voista.
Anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.
Ota pannu liedeltä pois ja lisää sitruunamehu, tuore persilja ja tuore ruohosipuli.
Tarjoile revityn leivän kanssa.
bottom of page