top of page
TAIMENFILEE PERSILJA - VOIKASTIKKEELLA
Kun taimenta on tarjolla, sitä kannattaa ostaa. Taimen on nimittäin todella maukas kala. Valkoviini tuo persilja - voikastikkeeseen hienostuneen maun ja sopii hyvin kalan kaveriksi.
Tarjoile uusien perunoiden kanssa.
30 min.
4:lle
AINEKSET :
-
n. 500 g taimenfilee
-
suolaa ja pippuria
Persilja-voikastike
-
150 g voita
-
1.5 dl valkoviiniä
-
1 salottisipuli hienonnettuna
-
3 kevätsipulia hienonnettuna
-
1 tl dijon sinappia
-
1 tl hunajaa
-
pippuria
-
1/2 dl tuoretta persiljaa
-
tilkka öljyä
OHJEET :
Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Poista taimenen ruodot ja mausta filee suolalla ja pippurilla.
Paista n. 20 minuuttia.
Persilja - voikastike
Kuullota salottisipulia ja kevätsipulia öljyssä n. minuutin verran.
Lisää valkoviini ja pippuri ja anna kiehua puoleen.
Ota kattila pois liedeltä.
Lisää voi vatkaamalla.
Lisää sinappi, hunaja, persilja.
bottom of page