top of page
TOAST SKAGEN
Klassinen ruotsalainen katkarapuleipä. Soveltuu hyvin myös pieninä alkupaloina tarjoiltaviksi niin juhlissa, kuin kesän suolaisena herkkunakin. Helppoa ja herkullista !
15 min.
3:lle
AINEKSET :
Saaristolaisleipää
-
12 kpl isoja katkarapuja kuorittuna
-
1/2 dl creme fraicheä
-
1/2 dl majoneesia
-
2 kpl kevätsipulia
-
tillisilppua
-
1 tl sitruunankuoriraastetta
-
mätiä koristeluun
-
tilliä koristeluun
-
sitruunaa koristeluun
OHJEET :
Sekoita creme fraiche ja majoneesi keskenään.
Lisää joukkoon tilli, sitruunankuoriraaste ja katkaravut ja sekoita.
Leikkaa saaristolaisleivästä haluamasi kokoisia viipaleita.
Lisää täyte leivän päälle
Koristele mädillä, tillillä ja sitruunalla ja tarjoile.
bottom of page