KANTARELLI CARBONARA
Originaali pasta carbonara tehdään aina valkoviiniin, kananmunaan ja parmesaanijuustoon. Kermaa ei käytetä. Syksyn sieni kantarelli maustaa ihanasti tämän syksyisen pasta carbonaran. Tällä ohjeella onnistut varmasti !
30 min.
2:lle
AINEKSET:
-
pastaa
-
150 g kantarelleja
-
50 g pekonia
-
1 sipuli hienonnettuna
-
1-2 valkosipulinkynttä murskattuna
-
1.2 dl kuivaa valkoviiniä
-
1 kokonainen kananmuna
-
1 kananmunan keltuainen
-
40 g parmesaani juustoraastetta
-
pippuria
-
tuoretta persiljaa hienonnettuna koristeluun
OHJEET :
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita 1 kokonainen kananmuna, yhden kananmunan keltuainen ja parmesaani juustoraaste yhteen ja vispaa kevyesti.
Paista pekonia kuumalla pannulla noin minuutin ajan.
Lisää kantarellit ja paista noin 3 minuuttia.
Ota pekoni ja kantarellit syrjään.
Lisää samalle pannulle sipuli ja valkosipuli ja paista minuutti pari.
Lisää valkoviini ja pippuri ja kiehauta pari minuuttia.
Ota pannu pois liedeltä.
Lisää kantarellit ja pekoni takaisin pannulle.
Lisää kananmunasekoitus, laita pannu takaisin liedelle ja kuumenna kunnes kastike vähän paksuuntuu, mutta älä anna kiehua enää.
Sekoita lopuksi pasta kastikkeen kanssa ja ripottele persiljaa päälle.
Tarjoile heti.