G-04GNWQW4Y1
top of page

RAKUUNAPESTO

Raikas rakuunapesto maustetaan mm. saksanpähkinöillä ja gruyere juustolla. Loraus sitruunaa tuo mukavasti kaikki peston maut esiin. Tämä vähän parempi pestoresepti toimii hyvin pastan lisäksi myös riistan lisukkeena.

Rakuunapesto resepti. Raikas rakuunapesto maustetaan mm. saksanpähkinöillä ja gruyere juustolla. Loraus sitruunaa tuo mukavasti kaikki peston maut esiin. Tämä vähän parempi pestoresepti toimii hyvin pastan lisäksi myös riistan lisukkeena.
Aika

30 min.

Annos

4:lle

AINEKSET :
  • 1 dl tuoreita rakuunan lehtiä

  • 1 dl persiljaa hienonnettuna

  • 100 gruyere juustoa

  • 25 g saksanpähkinää

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 1 dl oliiviöljyä

  • 1 sitruunan kuori raastettuna

  • 1/2 sitruunan mehu

  • suolaa ja pippuria

OHJEET :

Blendaa kaikki ainekset keskenään.

Anna maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.

bottom of page