G-04GNWQW4Y1
top of page
Tofu Katsu

KIKHERNETOFU

Tämä burmalainen tofu valmistetaan kikhernejauhoista keittämällä. Todella miellyttävä ja kiinteä rakenne ja sopii käytettäväksi minkä kanssa vain !

Miso - nuudelikeitto

  AINEKSET:

 

  • 3 dl kikhernejauhoja

  • 1 rkl oliiviöljyä

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl kurkumaa

  • 1/2 tl juustokuminaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 6 dl vettä

  OHJEET :

Vispaa jauhot, mausteet, oliiviöljy ja puolet (3 dl) vedestä keskenään.

Kiehauta loput (3 dl) vedestä kattilassa ja lisää kikhernetaikina vispaten sekaan.

Säädä hellan lämpöä miedommalle lämmölle ja jatka keittämistä vajaa 10 minuuttia koko ajan sekoittaen. Ole tarkkana, että taikina varmasti kiehuu koko keittämisen ajan, jotta tofusta tulee tarpeeksi kiinteää.

Kaada kikhernetaikina levinpaperilla vuorattuun vuokaan ja anna jäähtyä huoneen lämpöiseksi.

Laita jääkaappiin kylmettymään n. tunnin ajaksi.

Kuutioi jähmettynyt kikhernetaikina leikkuulaudalla tofukuutioiksi.

Kikhernetofu
Mainos - sisältö jatkuu alla
Sisältö jatkuu alla
bottom of page