top of page
KUUSENKERKKÄKASTIKE
Punaviinistä ja kuusenkerkkäsiirapista valmistettu kastike on syntisin hyvä valinta kruunaamaan paremmat ateriat. Saat varmasti täydet pisteet, kun tarjoat tätä kuusenkerkkäkastiketta vieraille !
30 min.
4:lle
AINEKSET:
-
1 salottisipuli pilkottuna
-
2.5 dl tummaa lientä (demi-glacé)
-
1 dl punaviiniä
-
10 g voita
-
6 kpl kokonaisia valkopippureita
-
2 rkl kuusenkerkkäsiirappia
OHJEET :
Kuullota sipulia voissa minuutin verran.
Lisää joukkoon punaviini, pippurit.
Anna kiehua hiljalleen ja keitä lähes kuivaksi.
Lisää tumma liemi ja kuusenkerkkäsiirappi.
Keitä noin 15 minuuttia ja siivilöi kastike.
bottom of page