G-04GNWQW4Y1
top of page
Kuusenkerkkäkastike resepti. Punaviinistä ja kuusenkerkkäsiirapista valmistettu kastike on syntisin hyvä valinta kruunaamaan paremmat ateriat. Saat varmasti täydet pisteet, kun tarjoat tätä kuusenkerkkäkastiketta vieraille !

KUUSENKERKKÄKASTIKE

Punaviinistä ja kuusenkerkkäsiirapista valmistettu kastike on syntisin hyvä valinta kruunaamaan paremmat ateriat. Saat varmasti täydet pisteet, kun tarjoat tätä kuusenkerkkäkastiketta vieraille !

Aika

30 min.

Annos

4:lle

AINEKSET:
  • 1 salottisipuli pilkottuna

  • 2.5 dl tummaa lientä (demi-glacé)

  • 1 dl punaviiniä

  • 10 g voita

  • 6 kpl kokonaisia valkopippureita

  • 2 rkl kuusenkerkkäsiirappia

 

OHJEET :

Kuullota sipulia voissa minuutin verran.

Lisää joukkoon punaviini, pippurit.

Anna kiehua hiljalleen ja keitä lähes kuivaksi.

Lisää tumma liemi ja kuusenkerkkäsiirappi. 

Keitä noin 15 minuuttia ja siivilöi kastike.

bottom of page