G-04GNWQW4Y1
top of page
Liegen salaatti resepti. Ruokaisa ja tyylikäs Belgialainen Liegen salaatti pitää nälän loitolla pitkään. Salaatti on parhaimillaan, kun käytetään juuri maasta nostettuja uusia perunoita. Kokojyväsinapista tehty salaattikastike kruunaa annoksen.

LIEGEN SALAATTI

Ruokaisa ja tyylikäs Belgialainen Liegen salaatti pitää nälän loitolla pitkään. Salaatti on parhaimillaan, kun käytetään juuri maasta nostettuja uusia perunoita. Kokojyväsinapista tehty salaattikastike kruunaa annoksen.

Aika

25 min.

Annos

2:lle

AINEKSET:

       Salaatti: 

  • 150 g perunoita

  • 2 kananmunaa

  • 140 g pekonin kuutioita

  • 200 g vihreitä papuja

  • salaattia

  • persiljaa koristeluun

 

       Vinaigrette:

  • 2 rkl oliiviöljyä

  • 1 rkl kokojyväsinappia

  • 1 rkl omenaviinietikkaa

  • 1 rkl hunajaa

OHJEET :

Vinaigrette:

 

Sekoita kaikki vinaigreten ainekset yhteen.

 

Salaatti:

 

Keitä perunat ja kananmunat.

Höyrytä pavut.

Paista pekoni pannulla rapeaksi ilman öljyä.

Annostele salaatin ainekset lautaselle ja ripottele päälle vinaigrette.

bottom of page