top of page
SAVOIJINKAALIPATA
Tee perinteinen kaalipata vaihteeksi savoijinkaalista. Tämä kevyt ja vähähiilihydraattinen pata on oivaa syksyn ja talven arkiruokaa.
40 min.
2:lle
AINEKSET :
200 g naudan jauhelihaa
200 g savoijinkaalia viipaloituna ohuiksi siivuiksi
1 sipuli hienonnettuna
2-3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 laakerinlehti
1 rkl lihafondia
3 dl vettä
1 tl kuivattua timjamia tai 2 oksaa tuoretta timjamia
mustapippuria
puolukkahilloa
porkkana
OHJEET :
Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä n. minuutti.
Lisää jauheliha pannulle ja paista jauheliha ruskeaksi.
Lisää savoijinkaali ja anna hautua n. 10 min.
Lisää lihafondi, vesi ja mausteet ja anna vielä kiehua miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia.
Tarjoile puolukkahillon ja porkkanalastujen kanssa.
bottom of page