G-04GNWQW4Y1
top of page

SAVOIJINKAALIPATA

Tee perinteinen kaalipata vaihteeksi savoijinkaalista. Tämä kevyt ja vähähiilihydraattinen pata on oivaa syksyn ja talven arkiruokaa.

Avokadopasta
Aika

40 min.

Annos

2:lle

AINEKSET :


  • 200 g naudan jauhelihaa

  • 200 g savoijinkaalia viipaloituna ohuiksi siivuiksi

  • 1 sipuli hienonnettuna

  • 2-3 valkosipulinkynttä murskattuna

  • 1 laakerinlehti

  • 1 rkl lihafondia

  • 3 dl vettä

  • 1 tl kuivattua timjamia tai 2 oksaa tuoretta timjamia

  • mustapippuria


  • puolukkahilloa

  • porkkana

 

OHJEET :

Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä n. minuutti.

Lisää jauheliha pannulle ja paista jauheliha ruskeaksi.

Lisää savoijinkaali ja anna hautua n. 10 min.

Lisää lihafondi, vesi ja mausteet ja anna vielä kiehua miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia.

Tarjoile puolukkahillon ja porkkanalastujen kanssa.

bottom of page