G-04GNWQW4Y1
top of page

JAUHELIHALLA TÄYTETYT PURJORULLAT JA PURJO - SINAPPIKASTIKE

Nyt purjoa pöytään ! Täytä purjorullat jauhelihamassalla ja anna paistua uunissa kypsiksi. Tee sillä aikaa kaveriksi todella herkullinen purjo - sinappikastike. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Avokadopasta
Aika

60 min.

Annos

4:lle

AINEKSET :

Purjorullat:


  • 3 isoa purjoa

  • 400 g sika-nauta jauhelihaa

  • n. 2 dl purjosilppua

  • 1 kananmuna

  • 2 tl provence maustetta

  • suolaa ja pippuria

  • öljyä paistamiseen


  • persiljaa koristeluun


Kastike:


  • n. 2 dl purjosilppua

  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna

  • 2 dl kuohukermaa

  • 1 tl dijon-sinappia

  • 1 tl täysjyväsinappia

  • suolaa ja pippuria

  • öljyä paistamiseen

OHJEET :

Purjorullat:


Leikkaa 1:stä purjosta 4 pötkylää.

Työnnä purjojen sisimmät lehdet ulos ja pilko ne silpuiksi (noin puolet menee jauhelihan sekaan ja puolet kastikkeeseen).

Kuullota purjosilppua ja valkosipulia öljyssä pannulla pari minuuttia ja anna jäähtyä.

Sekoita jauheliha, purjosilppu, kananmuna ja mausteet keskenään.

Täytä purjot jauhelihamassalla.

Paista 175 asteessa n. 30 min.

Koristele persiljalla juuri ennen tarjoilua.


Kastike:


Kuullota purjosilppua ja valkosipulia kattilassa öljyssä muutama minuutti.

Lisää kerma, suola, pippuri ja sinapit.

Anna kiehua hiljalleen noin 5 -10 minuuttia kunnes kastike on hieman paksuuntunut.

bottom of page