top of page
GRILLATTUA HALLOUMIA JA PERSIKKAA
Rosmariinilla maustettu balsamico vinaigrette maustaa ihanasti nämä grillissä kypsytetyt halloumijuusto tikut ja persikanpuolikkaat. Ripottele vielä paahdettuja pinjansiemeniä päälle ja koristele tuoreella mintulla. Tarjoile muiden grilliherkkujen kanssa.
30 min.
AINEKSET :
halloumijuustoa
persikoita
pinjansiemeniä
tuoretta minttua koristeluun
Rosmariini — balsamico vinaigrette:
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl tummaa balsamicoa
1 tl hunajaa
1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 valkosipulin kynsi murskattuna
OHJEET :
Leikkaa halloumijuusto paloiksi.
Leikkaa persikat kahtia ja poista siemenet.
Sekoita kaikki kastikkeet ainekset yhteen.
Grillaa persikoita ja halloumijuustoa muutama minuutti per puoli. Persikat kypsyvät parhaiten jos grillin kansi on kiinni grillauksen aikana.
Sivele tai lorauta vinaigrette kastiketta päälle juuri ennen tarjoilua.
Koristele pinjansiemenillä ja tuoreella mintulla.
bottom of page