G-04GNWQW4Y1
top of page

GRILLATTUA HALLOUMIA JA PERSIKKAA

Rosmariinilla maustettu balsamico vinaigrette maustaa ihanasti nämä grillissä kypsytetyt halloumijuusto tikut ja persikanpuolikkaat. Ripottele vielä paahdettuja pinjansiemeniä päälle ja koristele tuoreella mintulla. Tarjoile muiden grilliherkkujen kanssa.

Avokadopasta
Aika

30 min.

Annos
AINEKSET :
  • halloumijuustoa

  • persikoita

  • pinjansiemeniä

  • tuoretta minttua koristeluun


Rosmariini — balsamico vinaigrette:


  • 2 rkl oliiviöljyä

  • 1 rkl tummaa balsamicoa

  • 1 tl hunajaa

  • 1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna

  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna

OHJEET :

Leikkaa halloumijuusto paloiksi.

Leikkaa persikat kahtia ja poista siemenet.

Sekoita kaikki kastikkeet ainekset yhteen.

Grillaa persikoita ja halloumijuustoa muutama minuutti per puoli. Persikat kypsyvät parhaiten jos grillin kansi on kiinni grillauksen aikana.

Sivele tai lorauta vinaigrette kastiketta päälle juuri ennen tarjoilua.

Koristele pinjansiemenillä ja tuoreella mintulla.

bottom of page