top of page
VAAHTERASIIRAPILLA PAAHDETUT VIHANNEKSET UUNISSA
Vaahterasiirappi tuo kivaa makua näihin uunissa paahdettuihin vihanneksiin. Ihanan makuinen ja värikäs lisuke etenkin kylmiin pakkaspäiviin tai joulupöytään.
40 min.
AINEKSET :
300 g ruusukaalia pilkottuna kahtia
300 g myskikurpitsaa kuutioituna
pekaanipähkinöitä
kuivattuja karpaloita
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl vaahterasiirappia + tarjoiluun
suolaa
OHJEET :
Sekoita kulhossa kurpitsa, ruusukaali, suola, oliiviöljy ja vaahterasiirappi keskenään.
Kaada vihannekset leivinpaperilla vuorattuun uunipellille.
Paista uunissa 180 asteessa n. 20 minuuttia.
Ripottele päälle pekaanipähkinöitä ja karpaloita.
Lisää vielä vaahterasiirappia päälle halutessasi tarjoilun yhteydessä.
bottom of page