G-04GNWQW4Y1
top of page
Minttuinen chimichurri resepti. Chimichurri on Argentiinalaista alkuperää. Maasta, jossa pihvit ovat vailla vertaa. Tässä ei tulisessa versiossa käytetään mausteena minttua. Sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi grilliherkkujen kanssa.

MINTTUINEN CHIMICHURRI

Kesän ehdoton salaattikastike on tässä ! Vitamiinipitoinen makuelämys on helppo ja nopea valmistaa. Raikas ja kesäinen mustikan maku sopii hyvin erilaisten salaattien kastikkeeksi. 

Aika

20 min.

Annos

4:lle

AINEKSET:
  • 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna

  • 1 dl tuoretta minttua hienonnettuna

  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna

  • 1 pieni punasipuli hienonnettuna

 

  • 6 rkl oliiviöljyä

  • 1 rkl punaviinietikkaa

  • ripaus valkopippuria

OHJEET :

Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita.

Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 min. ennen tarjoilua.

bottom of page