G-04GNWQW4Y1
top of page
Misomunakoiset resepti. Misomunakoisot tunnetaan Japanissa nimellä Nasu Dengaku. Ne ovat siellä hyvin suosittuja etenkin kesällä, kun munakoisot ovat juuri kypsyneet. Todella ruokaisaa !

MISOMUNAKOISOT

Misomunakoisot tunnetaan Japanissa nimellä Nasu Dengaku. Ne ovat siellä hyvin suosittuja etenkin kesällä, kun munakoisot ovat juuri kypsyneet. Todella ruokaisaa ! 

Aika

40 min.

Annos

4:lle

AINEKSET:
  • 2 kpl munakoisoa

 

marinadi:

 

  • 2 rkl ruokaöljyä

  • 2 rkl misotahnaa

  • 2 rkl miriniä (voit käyttää myös tilalla 1 rkl hunajaa)

  • 2 rkl raastettua tuorettä inkivääriä

 

koristeluun:

 

  • 1 rkl seesaminsiemeniä

  • 2 kpl kevätsipulia

OHJEET :

Halkaise munakoisot pittuussuunassa kahtia. 

Leikkaa leikattuun pintaan muutama viilto ristiin. 

Öljyä halkaistut puolet ja paista munakoisoja uunissa 200 asteessa n. 20 minuutin ajan.

Valmista sillä aikaa misomarinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Lisää marinadi munakoisojen päälle ja paista vielä uunissa n. 10 minuuttia.

Koristele valmiit munakoisot kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä ja tarjoile.

bottom of page