top of page
MISOMUNAKOISOT
Misomunakoisot tunnetaan Japanissa nimellä Nasu Dengaku. Ne ovat siellä hyvin suosittuja etenkin kesällä, kun munakoisot ovat juuri kypsyneet. Todella ruokaisaa !
40 min.
4:lle
AINEKSET:
-
2 kpl munakoisoa
marinadi:
-
2 rkl ruokaöljyä
-
2 rkl misotahnaa
-
2 rkl miriniä (voit käyttää myös tilalla 1 rkl hunajaa)
-
2 rkl raastettua tuorettä inkivääriä
koristeluun:
-
1 rkl seesaminsiemeniä
-
2 kpl kevätsipulia
OHJEET :
Halkaise munakoisot pittuussuunassa kahtia.
Leikkaa leikattuun pintaan muutama viilto ristiin.
Öljyä halkaistut puolet ja paista munakoisoja uunissa 200 asteessa n. 20 minuutin ajan.
Valmista sillä aikaa misomarinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
Lisää marinadi munakoisojen päälle ja paista vielä uunissa n. 10 minuuttia.
Koristele valmiit munakoisot kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä ja tarjoile.
bottom of page