MUNAKOISOPYÖRYKÄT
JA PASTAA
Nämä ihanat munakoisosta, sienistä ja pähkinöistä valmistetut kasvispyörykät tarjoillaan marinara-kastikkeen ja pastan kera. Yllättävän helppo valmistaa !
60 min.
4:lle
AINEKSET:
pastaa
-
1 iso / n. 400 g munakoiso kuorittuna ja pilkottuna
-
125 gr portobellosieniä pilkottuna pieneksi
-
1 kananmuna
-
2 valkosipulinkynttä
-
1/2 dl saksanpähkinöitä
-
2.5 dl pankojauhoja
-
1 dl vettä
-
öljyä paistamiseen
-
parmesaanijuustoa koristeluun
Marinara-kastike:
-
400 g tomaattimurskaa
-
1 sipuli hienonnettuna
-
2 valkosipulinkynttä murskattuna
-
tuoretta basilikaa
-
öljyä
-
suolaa ja pippuria
OHJEET :
Pyörykät:
Paista munakoisoja ja portobello sieniä öljytilkassa pannulla n. 10 minuuttia kunnes pehmenneet ja nesteet haihtuneet. Jos käytössä ei ole tarpeeksi isoa pannua, niin paista ne erikseen. Anna jäähtyä.
Blendaa kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa.
Pyöritä taikinasta pyörykät.
Paista uunissa 180 asteessa 20 - 25 minuuttia.
Marinara-kastike:
Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla öljyssä pari minuuttia.
Lisää tomaattimurska, suola ja pippuri.
Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia.
Lisää lopuksi revityt basilikan lehdet.
Pasta:
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Ripottele päälle parmesaanijuustoa tarjoilun yhteydessä.