top of page
PASTA KUUSENKERKKÄPESTOLLA
Kuusenkerkät, ne keväällä kuusen oksien päihin puhkeavat vaaleanvihreät uudet tupsukat eli kerkät ovat syötävää. Pyöräytä ihana ja raikas pesto vaikka pastalle näistä ihanan vaalean vihreistä kasvuosista. Mitä nuorempi kuusi, niin sitä makoisampia kerkät ovat.
60 min.
2:lle
AINEKSET:
-
pastaa
Pesto:
-
1 dl kuusenkerkkiä
-
1/2 dl paahdettuja pinjansiemeniä
-
1/2 dl parmesaanijuustoraastetta
-
1/2 dl oliiviöljyä
-
1 valkosipulin kynsi
-
kuusenkerkkiä koristeluun
-
parmesaanijuustoraastetta
OHJEET :
Blendaa kaikki peston ainekset keskenään.
Anna maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Koristele annokset kuusenkerkillä ja ripottele päälle juustoraastetta.
bottom of page