G-04GNWQW4Y1
top of page
Minttuinen punajuuritartar resepti. Tämä alkupalana tarjoiltava punajuuritartar tehdään paahdetuista punajuurista, mintusta ja kapriksista ja tarjoillaan piparjuuri crème fraîchen kanssa. Hämmästyttävän hyvää !

MINTTUINEN PUNAJUURITARTAR

Tämä alkupalana tarjoiltava punajuuritartar tehdään paahdetuista punajuurista, mintusta ja kapriksista ja tarjoillaan piparjuuri crème fraîchen kanssa. Hämmästyttävän hyvää !

Aika

40 min.

Annos

2:lle

AINEKSET :

Tartar:

 

  • 300 g punajuuria 

  • 2 tl oliiviöljyä

  • 1/2 punasipuli hienonnettuna

  • 3 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

  • 3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna

  • 1 rkl kapriksia hienonnettuna

  • ripaus mustapippuria

Kastike: 

 

  • 1 dl crème fraîche (ranskan kermaa) / vegaanista kermaa

  • 2 tl piparjuuritahnaa

OHJEET :

Pilko punajuuret jättäen ne melko isoiksi paloiksi.

Laita punajuuret uunivuokaan ja ripottele päälle oliiviöljyä.

Paahda punajuuria 200 asteessa n. 20 minuuttia, kunnes pehmeitä. Anna jäähtyä.

Hienonna punajuuret veitsellä tai tehosekoittimessa varovasti ajaen pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki tartar ainekset keskenään.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

bottom of page