MINTTUINEN PUNAJUURITARTAR
Tämä alkupalana tarjoiltava punajuuritartar tehdään paahdetuista punajuurista, mintusta ja kapriksista ja tarjoillaan piparjuuri crème fraîchen kanssa. Hämmästyttävän hyvää !
40 min.
2:lle
AINEKSET :
Tartar:
-
300 g punajuuria
-
2 tl oliiviöljyä
-
1/2 punasipuli hienonnettuna
-
3 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
-
3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
-
1 rkl kapriksia hienonnettuna
-
ripaus mustapippuria
Kastike:
-
1 dl crème fraîche (ranskan kermaa) / vegaanista kermaa
-
2 tl piparjuuritahnaa
OHJEET :
Pilko punajuuret jättäen ne melko isoiksi paloiksi.
Laita punajuuret uunivuokaan ja ripottele päälle oliiviöljyä.
Paahda punajuuria 200 asteessa n. 20 minuuttia, kunnes pehmeitä. Anna jäähtyä.
Hienonna punajuuret veitsellä tai tehosekoittimessa varovasti ajaen pieniksi kuutioiksi.
Sekoita kaikki tartar ainekset keskenään.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.