G-04GNWQW4Y1
top of page

PEKONIIN KÄÄRITTYÄ RAPARPERIA JA ANANASTA

Raparperin kirpakkuus ja ananaksen makeus yhdistettynä rasvaiseen ja suolaiseen pekoniin on todella mielenkiintoinen ja ihana makuyhdistelmä muiden grilliruokien kaveriksi.

Pekoniin käärittyä raparperia ja ananasta resepti. Raparperin kirpakkuus ja ananaksen makeus yhdistettynä rasvaiseen ja suolaiseen pekoniin on todella mielenkiintoinen ja ihana makuyhdistelmä muiden grilliruokien kaveriksi.
Valmistusaika

15-20 min.

AINEKSET:
  • pekonia

  • tuoretta ananasta

  • raparperia

 

OHJEET :

Kuori ja leikkaa raparperin oksat n. 10 cm pituisiksi pätkiksi. Jos raparperi on kovin paksu, niin puolita se pituussuunnassa.

Leikkaa tuoreesta ananaksesta raparperin pituisia pätkiä.

Pyöritä pekoni raparperin ja ananaksen ympäri.

Grillaa muutama minuutti, välillä kääntäen, kunnes kypsät.

bottom of page