MASCARPONE GNOCCHI
Valmista vaihteeksi tämä Italian klassikko käyttämällä pastan sijaan gnoccheja.
Tomaattista ja pehmeää. Mascarpone tuo ruokaan ihanaa kermaisuutta.
30 min.
2-3:lle
AINEKSET :
-
1 pussi Gnoccheja
-
3 pientä sallottisipulia hienonnettuna
-
2 valkosipulinkynttä murskattuna
-
400 g tomaattimurskaa
-
70 g tomaattipyreetä
-
70 g tuoretta pinaattia
-
3 rkl mascarponea
-
1 tl kuivattua oreganoa
-
1/2 tl kuivattua timjamia
-
tuoretta basilikaa
-
pippuria ja suolaa maun mukaan
OHJEET :
Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä pannulla n. minuutin verran.
Lisää pannulle tomaattipyree, oregano, timjami, suola, pippuri ja kuullota sekoittaen n. 2 minuuttia.
Lisää tomaattimurska ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.
Lisää pinaatti ja tuore basilika.
Ota pannu pois liedeltä ja lisää viimeiseksi mascarpone ja sekoita.
Keitä gnocchit kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita gnocchit ja kastike keskenään ja tarjoile.